Η εταιρεία μας

Η αρχή της επιχείρησής μας Οπτικά Τσάμη ξεκίνησε πριν 45 έτη. Ύστερα από 7 περίπου χρόνια παραμονής στη Σουηδία, ο Ευστάθιος Τσάμης (ιδρυτής της εταιρείας) αφού εργάστηκε ως τεχνίτης οπτικός και έμαθε τα μυστικά της οπτικής τέχνης στην εταιρεία "οπτικά Σινυγκριέν", ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της Στοκχόλμης, επιστρέφει με την σύζυγό του Ελένη Τσάμη στην Ελλάδα. Το 1969 φτιάχνουν το πρώτο κατάστημα στην οδό Χρήστου Κουμαντού στην Καλαμάτα.

Η επιχείρηση μεταφέρεται και εδραιώνεται το 1980 στην οδό Αριστομένους 37. Το 1998 ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στην οδό Αριστομένους 65. Το 2010 γίνεται ένα μεγάλο βήμα με νέο κατάστημα στην Costa Navarino-Νavarino Dunes, Tsamis Eyewear Boutique. Σήμερα, την πορεία της επιχείρησης την έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τα τρία παιδιά της οικογένειας Τσάμη. Δύο από αυτά, η Όλγα και η Ματίνα Τσάμη μετά απο σπουδές Οπτικής-Οπτομετρίας στο Instituto Regionale Di Studi Ottici e Optometrici(IRSOO), της Ιταλίας είναι υπεύθυνες για την διοίκηση των δύο καταστημάτων, στην οδό Αριστομένους 65 και στο κατάστημα της Costa Navarino.

Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα οπτικής-οπτομετρίας και έχοντας εξειδικευτεί στην εφαρμογή φακών επαφής η Όλγα και η Ματίνα συνεχίζουν την παράδοση προσφέροντας καθημερινά τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες τους.

Μέλημά τους η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς τους.

Λόγω αυτής της εξέλιξης της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών μέσων, το 2014 ιδρύουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα : www.tsamiopticals.gr με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς με τα επώνυμα και εγγυημένα προϊόντα τους.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής οπτικών ειδών στην Ελλάδα προμηθεύοντας την με τα πιστοποιημένα και γνήσια προϊόντα επώνυμων Οίκων.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€!

Επικοινωνία